Concert pascal
MOPAN Suceava

Recursul formulat de Rapid Suceava la decizia Comisiei de Disciplină de rejucare a partidei cu Sportul Studenţesc se va judeca abia marţi, pe 18 iunie. În tot acest timp, fotbaliştii continuă să se antreneaze pe stadionul Areni, sperând într-o răsturnare de situaţie, ceea ce ar însemna că pot lua şi ei în sfârşit vacanţă. Trebuie de menționat faptul că din lotul echipei sucevene, pentru o eventual rejucare, vor lipsi patru jucători: Gâldean, Murariu, Petrescu și Chișu. De partea cealaltă se pare că de la Sportul Studențesc, tot în cazul unei rejucări, va lipsi cel mai bun jucător Ferfelea, autor al golului victoriei din meciul cu Dunărea Galați. Ferfelea a ajuns și el în sfârșit la aceeași concluzie ca și colegii săi, fiind neplătit de 20 de luni de patronul Șiman.
„Suntem încrezători că ni se va face dreptate în ceasul al doisprezecelea. La fel s-a întâmplat şi în litigiul cu FC Botoşani, am pierdut la mai multe instanţe, dar în final am ieşit învingători. Dacă vom fi judecaţi strict pe baza regulamentului, deznodământul nu poate fi decât unul favorabil Rapidului, şi anume victoria cu 3-0 la „masa verde”, ceea ce ar echivala cu salvarea de la retrogradare”, a declarat Gabriel Clim, preşedintele Rapidului.
În eventualitatea în care meciul se va juca în cele din urmă, sucevenii nu au decât varianta victoriei pentru a-şi putea păstra şi în sezonul viitor locul în eşalonul al doilea.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava