Concert pascal
MOPAN Suceava

Muzeul Bucovinei propune ca de anul viitor taxa de fotografiere pentru cununii botezuri şi alte manifestări ocazionale să se reducă la jumătate, adică de la 200 la 100 de lei. Aşa prevede proiectul de hotărâre privind aprobarea nivelului taxelor şi tarifelor de competenţa Consiliului Judeţean pentru anul 2019 care se află în prezent în dezbatere publică. Totodată Muzeul Bucovinei propune renunţarea la unele taxe şi tarife motivat de faptul că s-a dovedit a fi ineficiente. Esta vorba de tarif automat suveniruri, tarif închiriere spaţii la Muzeul Satului, taxă amenajare standuri expoziţionale, taxă pentru acces fonduri documentare la Casa Memorială „S.F. Marian”, bilet intrare adulţi şi bilet de intrare elevi şi studenţi în grupuri organizate de peste 20 de persoane la Muzeul de Istorie şi bilet intrare adulţi şi bilet de intrare elevi şi studenţi în grupuri organizate de peste 20 de persoane la Cetatea de Scaun a Sucevei.

Pentru anul viitor se are în vedere şi introducerea a două noi taxe şi tarife şi anume bilet unic de vizitare pentru Muzeul şi Casa „Ciprian Porumbescu” de 8 lei pentru adulţi şi 2 lei pentru elevi şi studenţi şi taxă de participare la activităţi de pedagogie şi activităţi de educaţie muzeală pentru adulţi de 70 de lei pe persoană. Restul taxelor şi tarifelor propuse de Muzeul Bucovinei pentru anul 2019 rămân la acelaşi nivel ca în acest an. Astfel taxa de vizitare pentru expoziţia permanentă de la Muzeul de Istorie din Suceava va fi de 12 lei pentru adulţi şi 3 lei pentru elevi şi studenţi, taxe care se vor practica şi pentru vizitarea Cetăţii de Scaun. Taxa la Muzeul de Ştiinţe ale Naturii va fi de 6 lei pentru adulţi şi 1,5 lei pentru elevi şi studenţi la fel ca la Hanul Domnesc şi Muzeul Satului Bucovinean.

Va fi şi un bilet unic de vizitare de 36 de lei pentru adulţi şi 8 lei pentru elevi şi studenţi pentru 6 obiective şi anume Muzeul de Istorie, Cetatea de Scaun a Sucevei, Muzeul Satului Bucovinean, Hanul Domnesc şi Casa Memorială „S.F. Marian”. Muzeul Bucovinei va acorda servicii gratuite pentru persoanele cu dizabilităţi şi însoţitorilor acestora, copii de la şcoli speciale, aşezăminte sociale şi centre de plasament, veterani de război, lucrători actuali şi pensionari din reţeaua muzeală, parteneri în baza contractelor valabile. Pensionarii au reducere de 50%.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava