MOPAN Suceava

De la 1 iulie 2014, UE va reduce cu peste jumătate plafoanele tarifare pentru descărcarea de date: de la 45 c/MB la 20 c/MB. Astfel, de la această dată, atunci când călătoriți pe teritoriul UE veți putea să consultați hărți, să vizionați videoclipuri, să vă verificați e-mailurile și să actualizați informații în rețelele sociale la un preț și mai mic decât în prezent.

Iată un exemplu: microbiștii care, pe perioada Cupei Mondiale, călătoresc în interiorul UE, vor plăti de 25 de ori mai puțin pentru traficul de date în roaming decât în timpul Cupei Mondiale din 2010!

De când UE a introdus plafoane pentru serviciile de date în roaming, consumul de date a crescut semnificativ. Apelurile telefonice și mesajele scrise vor fi, și ele, mai ieftine. Toate acestea sunt vești bune, deoarece puteți să călătoriți în Europa și să păstrați totodată legătura cu familia și prietenii de acasă.

În plus, de la 1 iulie 2014, furnizorii de servicii de telefonie mobilă din Europa vă pot face o ofertă specială pentru traficul de date în roaming înainte de plecarea în călătorie și, în cazul în care acest lucru este posibil, vă vor permite alegerea unui furnizor local de servicii de telefonie mobilă, cum ar fi trimiterea și citirea de emailuri, citirea știrilor online, încărcarea de fotografii și vizionarea de videoclipuri online, în țara pe care o vizitați. În acest fel, puteți compara ofertele de tarife pentru roaming și puteți beneficia de oferte și de prețuri mai atractive cât sunteți plecați!

 

UE lucrează şi la elaborarea unor noi reglementări care vor elimina cu totul tarifele pentru roaming. Regulamentul Comisiei privind realizarea unui continent conectat prevede eliminarea tarifelor pentru roaming, acces garantat, deschis și neutru la internet, precum și o mai bună protecție a intereselor utilizatorilor rețelelor mobile și de bandă largă în calitate de consumatori.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava