MOPAN Suceava

În noul an, zeci de reduceri te așteaptă în Iulius Mall Suceava! Vino să descoperi promoțiile care ți s-au pregătit și reînnoiește-ți garderoba cu piese vestimentare de la brandurile tale preferate!

Mai ții minte bluza trendy de la Terranova și blugii care se asortau? Ei bine, acum sunt la reducere, iar pe lângă cele două vei găsi și alte produse la Terranova, care au prețul mai mic cu până 70%. Surprizele de abia acum încep, pentru că și Kenvelo/Lee Cooper au reduceri de până la 60%. Iar la Bershka, LC Waikiki, Colin’s, Motivi, Tom Tailor și C&A vei descoperi discounturi de până la 50%.

Dacă ești o fire atletică și cauți cele mai bune articole vestimentare, în care să te simți comod când faci sport, atunci nu rata magazinele Adidas și Intersport, care au pregătit pentru tine reduceri de până la 50%.

Orice ținută are nevoie de pantofi care să se asorteze, așadar, poți să treci și pe la Office Shoes, unde au reduceri de până la 60%. Ori, poți merge la Medea sau Skechers, unde prețurile au scăzut cu până la 50%, și sigur vei descoperi perechea perfectă de încălțăminte.

Iar ca outfit-ul tău să fie complet, Meli Melo te așteaptă cu oferte de până la 50% reducere la cele mai fine accesorii, care îți pun în valoare stilul.

Nu trebuie să uiți nici de produsele de îngrijire și parfumurile tale preferate! Vino în Douglas și alege din gama variată de cosmetice de cea mai înaltă calitate, la prețuri reduse cu până la 60%. Și Sephora și Pro Beauty Shop au pregătit pentru tine discounturi de până la 50% la produsele de frumusețe.

Dacă copilul tău nu este mulțumit de cadoul primit de la Moș Crăciun, atunci vino cu el în Noriel, unde prețul jucăriilor a scăzut chiar și la jumătate de preț.

Vino la Iulius Mall Suceava și bucură-te de reducerile de iarnă!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava