MOPAN Suceava

Angajații de la fosta reședință a lui Charles, Clarence House, au primit o veste cât se poate de proastă. Suveranul se pregătește de concedieri în masă, iar slujitorii fideli sunt la un pas de a-și pierde locurile de muncă pentru care au trudit ani sau chiar zeci de ani, potrivit click.ro.

Personalul de la reședința Clarence House a fost anunțat că vor fi făcute disponibilizări, întrucât regele Charles și regina consoartă se mută la Palatul Buckingham, iar serviciile lor nu vor mai fi necesare.

Aproximativ 100 de angajați ai reședinței pe care Charles a folosit-o cât timp a deținut titlul de prinț, inclusiv unii care lucrau de zeci de ani acolo, au primit înștiințări că și-ar putea pierde slujbele, conform publicației The Guardian.

Mulți dintre angajații lui Charles sperau să fie transferați la noua lui reședință și nu li s-a dat nicio informație despre ce va urma, așa că notificarea trimisă de Sir Clive Alderton, asistentul principal al regelui, i-a șocat din plin.

Citește mai multe pe: https://click.ro/actualitate/fapt-divers/printul-charles-pregateste-concedieri-in-masa-2205459.html

Regele Charles își concediază vechiul personal! Peste 100 de angajați își vor pierde locul de muncă, 6.2 out of 10 based on 5 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.2/10 (5 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava