MOPAN Suceava

Într-o lume în care cuvântul iubire nu prea mai înseamnă, pentru unii, mare lucru, Regele Mihai și Regina Ana au demonstrat contrariul. Cei doi s-au îndrăgostit nebunește unul de celălalt și căsnicia lor a durat nici mai mult, nici mai puțin de 72 de ani. Nu i-a despărțit nimeni și s-au respectat o viață întreagă, notează click.ro.

Regele Mihai a avut o admirație aparte pentru Regina Ana. Aceasta i-a devenit soție pe data de 10 iunie 1948, iar nunta lor a fost una desprinsă din basme. Evenimentul a avut loc în Grecia, ca urmare a invitației Regelui Pavlov și a Reginei Frederica. Deși mariajul a fost unul marcat de aspectele politice și religioase, chimia și iubirea dintre cei doi a dăinuit timp de 72 de ani.

Momentul în care Ana de Bourbon-Parma a intrat în familie regală a României nu a fost unul tocmai plăcut și nici comod. La vremea respectivă, țara noastră era invadată de nu mai puțin de 1 milion de soldați. Motivul care a stat în spatele nunții din Grecia a fost sovietizarea României. În caz contrar, Regele Mihai și Regina Ana ar fi avut parte de nunta lor la București și toți românii ar fi putut să ia parte la bucuria lor, potrivit sursei citate.

Citește întreaga poveste pe: https://click.ro/actualitate/fapt-divers/regele-mihai-si-regina-ana-iubire-desprinsa-din-2225253.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava