Concert pascal
MOPAN Suceava

Pe lângă talent, artiştii pun în aceeaşi balanţă şi imaginea. Aspectul fizic este cartea lor de vizită, iar dantura este pe primul loc! Anamaria Prodan, Laurenţiu Reghecampf, Connect-R, Ştefan Stan, Oana Radu şi Codin Maticiuc s-au împrietenit rapid cu medicii stomatologi, care le-au îmbrăcat dinţii cu faţete de peste 50.000 de euro, potrivit click.ro.

Înainte erau nemulţumiţi că au dinţii strâmbi, pătaţi şi inestetici, iar de ruşine zâmbeau timid. După ce au aflat de cea mai modernă tehnică în materie de stomatologie, iată că acum vedetele din showbizul autohton râd cu toată gura, fără să mai aibă reţineri. Anamaria Prodan (45 de ani) este printre primele vedete care au apelat la înfrumuseţarea dentară cu ajutorul faţetelor. Pentru acest zâmbet strălucitor a plătit în jur de 15.000 de euro, însă banii nu sunt o problemă pentru ea. În plus, şi-a convins şi soţul să recurgă la această transformare, aşa că preţul s-a dublat. Adică 30.000 de euro, în bani româneşti, peste un milliard de lei vechi, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/reghe-si-anamaria-prodan-dantura-de-lux-au-dat-30000-de-euro-pentru-zambetul

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava