Concert pascal
MOPAN Suceava

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este unul dintre cele mai mediatizate subiecte ale anului. În vreme ce la tribunal urmează să decidă cum își vor împărți averea acumulată pe parcursul anilor, cei doi mai comunică acum doar prin intermediul avocaților și săgeților pe care și le aruncă în presă, notează click.ro.

Invitat în emisiunea „40 de Întrebări”, moderată de Denise Rifai la KanalD, Laurențiu Reghecampf a vorbit pe larg despre divorțul de Anamaria Prodan și despre motivele care l-au determinat să pună punct căsniciei cu impresara. El a demascat-o complet pe fosta nevastă, susținând că ea ar minți în aparițiile publice și că despărțirea lor ar fi avut loc cu mult timp în urmă. Conform declarațiilor lui Reghecampf, ruptura dintre el și Ana s-a produs în urmă cu aproape trei ani, în 2019. Antrenorul ar fi fost deranjat de imaginile în care impresara l-a lovit cu pumnul pe antrenorul Dan Alexa în urma unei presupuse crize de gelozie. „Un moment delicat în căsnicia noastră a fost când am văzut acel incident pe care l-a avut ea cu Dan Alexa, când i-a dat cu pumnul. Am avut o discuție cu Ana și i-am spus că va fi foarte greu să trec peste acest moment. De atunci, lucrurile au luat o alta întorsătură”, a mărturisit Laurențiu Reghecampf, potrivit sursei citate.

În cadrul emisiunii, vădit emoționat de subiect, Reghecampf a afirmat clar că motivul despărțirii este Dan Alexa. Mai exact, aventura pe care Anamaria ar fi avut-o cu fostul fotbalist al cărei impresar era. Întrebat dacă ar mai fi divorțat în situația în care nu ar fi existat imaginile respective, antrenorul Universității Craiova a rostit un răspicat „nu”.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/primetime/reghe-a-spus-tot-cum-l-a-inselat-ana-prodan-cu-636855.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava