Concert pascal
MOPAN Suceava

Ca urmare a unui control de respectarea regulilor silvice efectuat de către un salariat cu funcția de inginer, care a constat unele nereguli în procesul de exploatare și gestionare a masei lemnoase, angajații controlați ai subunității au încercat să deturneze actul de control prin metode ilegale și întrucât nu au reușit să-l convingă, au recurs la cea mai reprobabilă metodă, cea a violenței fizice.

Gheorghe Mihăilescu, director general al Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva, califică inacceptabil comportamentul salariaților în contradicție totală cu statutul personalului silvic și a cerut de îndată declanșarea procedurilor de cercetare administrativă prealabilă și de sesizarea consiliului de disciplină. De asemenea, acesta își menține fermă hotărârea de toleranță zero față de faptele săvârșite cu vinovăție de către salariați care n-au înțeles statutul profesional al silvicultorului.

Direcția Silvică Mureș va furniza toate informațiile necesare și va sprijini cu celeritate organele de cercetare judiciară care au luat la cunoștintă de fapta săvârșită cu violență.

Regia Națională a Pădurilor – Romsilva va reveni cu toate informațiile publice privind desfășurarea acestei anchete și a măsurilor aplicate în acest caz.

Regia Națională a Pădurilor – Romsilva este o instituție transparentă și oferă publicului toate informațiile de interes public referitoare la activitatea sa.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava