MOPAN Suceava

Regina Elisabeta a Angliei a declarat că nu va participa la petrecerile ce vor avea loc la Palatul Buckingham, din acest an, dar va fi reprezentată de alți membri ai familiei regale, potrivit click.ro.

Regina Angliei are 96 de ani, dar a suferit, în ultimele luni, de probleme grave de sănătate, așa că a decis să nu participe la evenimentele regale din acest an.

În primul rând, această decizie are în spate formatul monarhic al evenimentelor regale, care au în vedere ca regele sau regina să stea mai mult de o oră și să se miște pe la fiecare invitat, pentru a-l saluta. Așadar, din cauza vârstei înaintate, Regina Elisabeta a decis să nu participe la evenimentele din acest an. „Este o decizie bună ca regina să nu participe la petrecerile regale, deoarece ar sta prea mult în picioare. Ce păcat, totuși. În mod normal, există până la trei petreceri în Grădina Palatului Buckingham, în fiecare vară, precum și o alta la Palatul Holyroodhouse, din Edinburgh.”, a declarat Angela Levin, consilier regal, conform sursei citate.

După ce evenimentele regale au fost anulate, în ultimii ani, din cauza pandemiei, consilierii regali au decis să revină la organizarea acestora, în această vară.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/regina-elisabeta-a-ii-a-anunt-de-ultima-ora-590164.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava