Regina Elisabeta a II-a nu mânca niciodată aceste lucruri! Stătea departe de ele!
Longevitatea Reginei Elisabeta a II-a a fost pusă sub lupă mult timp, întrucât monarhul mereu a dat dovadă de energie și spontaneitate. Astfel, mulți s-au întrebat care este meniul Alteței Regale, cât și ce alimente refuza să mănânce.Secretele despre alimentația Reginei Elisabeta a II-a au fost dezvăluite chiar de către bucătarii care se ocupau să-i facă pe plac, notează click.ro.
Bucătarul regal oficial Darren McGrady a mărturisit, conform RecipesPlus, faptul că Regina Elisabeta nu consuma amidon atunci când lua prânzul singură. În schimb, opta pentru pește sau pui la grătar, alături de o salată mare și alte două legume.
Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii prefera friptura bine făcută, nu cea în sânge, cea pe care mulți o consideră o mâncare sofisticată.
De asemenea, conform dezvăluirilor făcute de bucătarul ei, Alteța Sa Regală refuza să mănânce atât de des ceapă sau usturoi, ținând cont că socializa destul de mult cu oamenii și nu voia să aibă o respirație neplăcută.
Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/regina-elisabeta-a-ii-a-nu-manca-niciodata-aceste-2266598.html