Concert pascal
MOPAN Suceava

Longevitatea Reginei Elisabeta a II-a a fost pusă sub lupă mult timp, întrucât monarhul mereu a dat dovadă de energie și spontaneitate. Astfel, mulți s-au întrebat care este meniul Alteței Regale, cât și ce alimente refuza să mănânce.Secretele despre alimentația Reginei Elisabeta a II-a au fost dezvăluite chiar de către bucătarii care se ocupau să-i facă pe plac, notează click.ro.

Bucătarul regal oficial Darren McGrady a mărturisit, conform RecipesPlus, faptul că Regina Elisabeta nu consuma amidon atunci când lua prânzul singură. În schimb, opta pentru pește sau pui la grătar, alături de o salată mare și alte două legume.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii prefera friptura bine făcută, nu cea în sânge, cea pe care mulți o consideră o mâncare sofisticată.

De asemenea, conform dezvăluirilor făcute de bucătarul ei, Alteța Sa Regală refuza să mănânce atât de des ceapă sau usturoi, ținând cont că socializa destul de mult cu oamenii și nu voia să aibă o respirație neplăcută.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/regina-elisabeta-a-ii-a-nu-manca-niciodata-aceste-2266598.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava