MOPAN Suceava

Regina Elizabeth este în căutarea unui bucătar șef „ambițios și calificat”, care să se alăture personalului de la palat, informează contactmusic.com.

Monarhul în vârstă de 93 de ani este în căutarea unui bucătar șef care să se ridice la standardele cerute în prepararea bucatelor pentru fețele regale, iar drept răsplată va primi un salariu de 22.000, 076,04 de lire sterline.

Într-un anunț oficial, se arată, conform sursei citate: „Alătură-te echipei de profesioniști și contribuie la prepararea de mâncăruri la cele mai înalte standarde. Vei avea ocazia de a prepara meniuri pentru o varietate de evenimente importante și vei putea să îți dezvolți noi abilități care te vor ajuta în noul nivel din cariera ta. Vei lucra cu ingrediente de calitate superioară, alături de colegi pricepuți, vei avea roluri diverse, în diferite colțuri ale bucătăriei.”

Deși job-ul este în Londra, bucătarul șef va călători și pe la celelalte reședințe ale familiei regale, mai notează sursa citată. În comunicat se mai arată: „Principala locație va fi în Londra, dar se va călători și în locurile unde familia regală mai are locuințe. Drept răsplată, veți avea ocazia de a lucra într-un loc de muncă unic și stimulant, de asemenea, veți beneficia de un pachet salarial motivant, inclusiv de 33 de zile de concediu, dar și de mese zilnice. ”

Persoanele care își doresc să lucreze pentru regina Elizabeth și pentru familia sa pot să aplice pentru post până pe data de 28 iulie, mai scrie aceeași sursă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava