MOPAN Suceava

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA își gestionează bugetele de resurse umane cu sistemul de management al performanței în HR, de la Senior Software. Compania a redus cu până la 50% timpul dedicat operațiunilor de analiză și bugetare din zona de HR. Ușor de folosit și customizabilă, soluția software oferă control, flexibilitate și susține mobilitatea.

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA realizează rapid și de oriunde raportări detaliate cu privire la resursa umană, folosind soluția de Analiză și Bugetare HR de la Senior Software. Operatorul de servicii medicale private are peste 7.500 de angajați și colaboratori în mai bine de 200 de locații, iar softul îi oferă vizibilitate asupra cheltuielilor salariale și pozițiilor bugetate, într-un mod structurat.

Economiile majore de timp și controlul crescut asupra proceselor de bugetare și asupra costurilor salariale sunt doar câteva dintre beneficiile obținute de organizația REGINA MARIA cu soluția de la Senior Software. Operatorul de servicii private de sănătate a redus timpul de lucru astfel:

  • 50% mai puțin timp pentru importul de date actual
  • 50% mai puțin timp în analiza pe mai multe versiuni de buget
  • 50% mai puțin timp pentru analiza pe costuri bugetate vs. realizate
  • 50% mai puțin timp în transferul pozițiilor bugetate

„Soluția ne ajută să avem un control mai bun al costurilor salariale și al pozițiilor bugetate, să comunicăm ușor cu managerii, cu Departamentul de Controlling și să creștem performanța responsabililor HR. Automatizarea a contribuit în mod semnificativ la eficientizarea procesului, prin evitarea erorilor de calcul și prin scurtarea timpului de lucru alocat anterior centralizării datelor la nivel de Grup, analizelor și tuturor etapelor necesare obținerii versiunii finale de buget”, a specificat Irina Șomănescu, HR Director, Rețeaua de sănătate REGINA MARIA.

Înainte de implementarea softului pentru bugetare HR de la Senior Software, operațiunile de bugetare erau realizate în Excel, iar distribuirea informațiilor către responsabilii de buget se făcea prin e-mail. În prezent, operatorul REGINA MARIA urmărește în timp real și gestionează într-o soluție integrată și intuitivă tot ceea ce înseamnă costuri salariale.

„Procesul de bugetare implementat este personalizat, mulat pe nevoile de business, iar interfața este intuitivă. Costurile sunt calculate automat pe baza unor formule introduse în aplicație, ceea ce ușurează munca tuturor utilizatorilor. Managerii noștri, care sunt și owneri de buget, au acces permanent în platformă și pot observa în timp real versiunile de buget aflate în lucru sau aprobate”, a adăugat Irina Șomănescu.

Responsabilii de buget pot accesa platforma oricând și de oriunde, iar mobilitatea pe care o oferă soluția îi ajută pe utilizatori să își îndeplinească fără restricții atribuțiile, fiind un avantaj major, mai ales pentru cei ce au un loc de muncă mobil și trebuie să respecte un anumit calendar.

Soluția de Analiză și Bugetare de la Senior Software se integrează ușor cu alte aplicații și contribuie semnificativ la creșterea performanței în HR prin gestionarea corespunzătoare a proceselor departamentului de resurse umane. Soluția de la Senior Software s-a dovedit a fi un instrument de o importanță majoră pentru Rețeaua REGINA MARIA, atât în controlul bugetelor, cât și în urmărirea îndeplinirii obiectivelor propuse, în urma cărora cifra de afaceri a companiei a crescut semnificativ în ultimii 3 ani.

Mai multe detalii despre implementarea proiectului sunt prezentate în studiul de caz.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava