Concert pascal
MOPAN Suceava

Andrei Crețulescu a participat la festivalul de film de la Cannes cu un scurt metraj independent. Creația lui Crețulescu a fost înscrisă în secțiunea „Semaine de la Critique” și a primit „Premiul CANAL+”, potrivit click.ro.

Scurtmetrajul românesc „Ramona”, realizat în regia lui Andrei Crețulescu, a obținut „Premiul CANAL+” în cadrul secțiunii „Semaine de la Critique”, un premiu care se oferă unui singur film de mediu sau scurtmetraj din cadrul secțiunii și include difuzarea creației de postul de televiziune CANAL+, potrivit unui comunicat de presă, mai notează sursa citată.

„Ramona” reprezintă sfârșitul trilogiei „Impromptu” realizată de Andrei Crețulescu, care mai conține scurtmetrajele „Bad Kenny”(2013) și „Kowalski”(2014). Din distribuția scurtmetrajului „Ramona” fac parte Rodica Lazăr, Dorian Boguță, Andi Vasluianu, Șerban Pavlu și Ana Ularu. Actorii și-au dorit ca filmul să fie filmat la mare, ceea ce s-a și întâmplat, însă nu cum au crezut ei: „Actorii și-au dorit să filmăm la mare. Ceea ce am și făcut. În octombrie – nu-i vina mea că n-au precizat anotimpul”, a declarat Crețulescu.

Citește articolul complet pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/regizorul-andrei-cretulescu-si-ramona-premiati-la-cannes-2015

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava