Regizorul Mircea Drăgan ar putea fi declarat „Cetăţean de Onoare al judeţului Suceava”. Iniţiativa îi aparţine preşedintelui Consiliului Judeţean Cătălin Nechifor şi va fi supusă aprobării în şedinţa CJ, din data de 9 noiembrie.
„Am avut onoarea să-l cunosc în persoană în urmă cu scurt timp şi cred că e foarte justificat acest titlu”, a spus şeful administraţiei judeţene.

Nechifor a amintit că Mircea Drăgan a regizat filme precum „Neamul Şoimăreştilor”, Fraţii Jderi” sau „Ştefan cel Mare”, pelicule filmate în mare parte în judeţul Suceava.

De curînd, preşedintele Nechifor a scris pe contul său de Facebook că-i mulţumeşte regizorului Mircea Drăgan pentru că şi-a dat acceptul pentru ca o secvenţă din filmul „B.D. la munte şi la mare”, realizat de el în 1971, să fie folosită în clipul de promovare a zborurilor Bucureşti-Suceava. Cursele vor fi operate începînd cu 12 noiembrie.

Regizorul Mircea Drăgan ar putea fi declarat "Cetăţean de Onoare al judeţului Suceava", 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava