Comenzi MOPAN Suceava

Prefectura Suceava va avea reguli noi în acordarea audienţelor către populaţie. Prefectul judeţului Suceava, Constantin Harasim, a anunţat că vrea să emită un ordin prin care vor fi stabilite o serie de reguli cu privire la audienţe. Potrivit prefectului, toţi cei care vor să se înscrie în audienţă vor trebui să completeze un formular în care să precizeze care este problema pe care doresc să o aducă la cunoştinţă Instituţiei Prefectului. Astfel, petenţii vor trebui să anunţe dacă au probleme de fond funciar, sociale sau cu ce altă problemă vor să vină la audienţe, şi să ofere detalii cu privire la acestea. De asemenea, în formular se va menţiona dacă persoana care se înscrie în audienţă s-a mai adresat în scris Prefecturii, dacă s-a mai prezentat la audienţe, dar şi dacă există un proces în instanţă pe rol în legătură cu problema reclamată. Nu în ultimul rând, în noul formular se va preciza dacă în problema semnalată există o hotărâre judecătorească definitivă.

De precizat că înscrierile în audienţele acordate de prefect se vor face doar în scris, cu cel puţin o săptămână înaintea acordării acestora. Potrivit noilor reguli care vor fi stabilite, nu se vor mai acorda audienţe în situaţia în care problemele în care se doreşte audierea se află în cursu de soluţionare pe rolul instanţelor de judecată sau în cazul în care au fost pronunţate hotărâri judecătoreşti definitive şi irevocabile defavorabile celor care vin în audienţă. Nu în ultimul rând, persoanele care au primit deja un răspuns scris sau verbal în urma audienţei nu vor mai putea beneficia de încă o audienţă având acelaşi subiect.

În acelaşi timp, Constantin Harasim a spus că intenţionează să schimbe şi programul audienţelor pe care le acordă populaţiei. În momentul de faţă prefectul acordă audienţe în ziua de marţi, între orele 10:00 şi 14:00. După schimbarea programului, audienţele prefectului se vor ţine tot în ziua de marţi, dar între orele 14:00 şi 16:00. Constantin Harasim a precizat că a luat această decizie deoarece au existat situaţii în care nu a putut să ţină audienţele deoarece în calitatea pe care o are trebuia să reprezinte Prefectura la diverse evenimente care au avut loc în judeţul Suceava.

Reguli noi la audienţele pe care le acordă prefectul Constantin Harasim, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
Bune practici pentru o batranete frumoasa
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava