Concert pascal
MOPAN Suceava

Relația amoroasă dintre Ariana Grande și Pete Davidson „s-a complicat” după moartea fostului iubit al cântăreței, rapper-ul Mac Miller, lucru care a dus la despărțire, potrivit contactmusic.com.

Ariana a rămas cu inima frântă după moartea lui Mac – survenită în urma unei presupuse supradoze de droguri, în septembrie. Prietenii ei spun că ruperea logodnei de Pete a fost influențată și de acest lucru.

O sursă a spus pentru Us Weekley: „El este trist. Este foarte trist din cauza despărțirii și îi dorește numai bine Arianei, dar relația lor s-a complicat foarte tare după moartea lui Mac Miller. A pus o piatră foarte grea pe relația lor. Pete o iubește pe Ariana și și-ar fi dorit să funcționeze, dar amândoi au avut parte de evenimente tragice în ultima vreme. Și sunt tineri.”

O altă sursă a spus că Pete Davidson are inima frântă după despărțirea de Ariana: „A rămas cu inima frântă… Se comportă ca și cum ar fi bine, dar prietenii îl cunosc și își dau seama că nu e în regulă.”

Ariana Grande este și ea „foarte tristă” din cauza despărțirii de Pete Davidson și „încearcă din greu să meargă mai departe”.

Autoarea hit-ului ‘Dangerous Woman’ a scris pe Instagram, postare care a fost ștearsă la scurt timp, potrivit contactmusic.com: „Este timpul să spun ‘pa, pa’ internetului pentru o perioadă scurtă de timp. Este greu să mă feresc de știrile pe care nu aș vrea să le aflu acum. Este foarte trist și încercăm cu toții din greu să mergem mai departe. Vă iubesc. Și vă mulțumesc pentru că mi-ați fost mereu aproape.”

Într-o altă postare făcută pe rețelele de socializare, cu câteva zile în urmă, Ariana a mărturisit că suferă de „anxietate” din cauza despărțirii. „Nu îmi vine să cred că am dat voie anxietății aproape să îmi ruineze această zi. Nu astazi Satan! Nici mâine și nici poimâine, nu, nu.”, a scris alături de o fotografie de la repetițiile pentru show-ul NBC ‘A Very Wicked Halloween’ – care celebrează 15 ani de la punerea în scenă a celebrului musical ‘Wicked’ – programat pentru sfârșitul acestei luni.

După despărțirea Arianei de Pete, un apropiat de-al cântăreței a spus, potrivit sursei citate: „Ariana este cea care a luat decizia finală. A fost timpul să realizeze că nu era momentul potrivit pentru ei, iar Pete este cu inima frântă. Pete este încă foarte îndrăgostit de ea… A vrut să își construiască întreaga lume în jurul ei, dar ea nu era disponibilă emoțional… El a realizat că Ariana a ajuns la limită cu presiunea exercitată de toți din jur asupra ei. Erau zile în care ea își dorea să fugă undeva, să fie singură și liniștită. Pete a fost nevoit să îi ofere acest spațiu.”

Relația dintre Ariana Grande și Pete Davidson „s-a complicat” după moartea lui Mac Miller, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava