Concert pascal
MOPAN Suceava

La finele acestei săptămâni va începe sezonul oficial de primăvară al Ligii II-a, iar gruparea Rapid Suceava se va prezenta în campionat cu un lot mult schimbat faţă de prima parte a campionatului. Nu mai puţin de opt jucători noi au venit în această iarnă pe Areni, în frunte cu antrenorul principal Costel Ilie, care a început ediţia de campionat 2015-2016 a Ligii secunde pe banca tehnică a Ceahlăului Piatra Neamţ.

Până la începutul acestei săptămâni, conducătorii grupării sucevene au oficializat transferul jucătorilor Jan Turiţă (portar), de la Bucovina Pojorâta, Daniel Ciobanu (fundaş central), de la Farul Constanţa, Alin Dudea (fundaş central), de la Dinamo Bucureşti, Andrei Alecsandru (fundaş lateral), Radu Luţac (mijlocaş), Ionuţ Plămadă (atacant), toţi trei de la Bucovina Rădăuţi, Tudorel Tudorache (atacant), de la Ştiinţa Miroslava, şi Tudor Galan (atacant), de la FC Zagon.
Aceştia au misiunea de a-i înlocui pe cei nouă jucători care au părăsit echipa în intersezon, marea lor majoritate fiind fotbalişti importanţi pentru Rapid în prima jumătate a campionatului.

Portarul Cătălin Pascal şi-a găsit un job stabil, însă nu va renunţa definitiv la fotbal, urmând să-şi continue activitatea sportivă la gruparea de Liga a IV-a Şomuz Fălticeni, care luptă pentru promovarea în eşalonul al treilea. Constantin Ferariu a acceptat oferta maramureşenilor de la CSM Sighetu Marmaţiei, Cătălin Strugariu s-a înţeles cu Aerostar Bacău, în vreme ce Marco Enciu a semnat un contract pe 6 luni cu Dacia Unirea Brăila. În ce-l priveşte pe mijlocaşul Alexandru Vrabie, acesta îşi va continua cariera la o echipă din Liga a V-a italiană, în timp ce colegul său de linie, Ciprian Sumanariu, a plecat să-şi încerce norocul în Anglia. Fundaşii Sorin Ciobanu şi Radu Sava au încheiat de asemenea înţelegerile pe care le aveau cu gruparea suceveană. Primul a ajuns în curtea grupării de Liga a III-a Juventus Bucureşti, iar celălalt se află momentan în căutarea unei noi experienţe. În fine, Marius Onciu a decis să renunţe la activitatea fotbalistică la vârsta de doar 29 de ani.
Rapid Suceava va începe sezonul oficial de primăvară cu un meci pe teren propriu, urmând să primească, pe Areni, vizita formaţiei ACS Berceni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava