Concert pascal
MOPAN Suceava

În cadrul rundei cu numărul patru a Zonei Moldova a Campionatului Naţional de Rugby sub 18 ani, echipa Liceului cu Program Sportiv din Suceava a înregistrat primul rezultat de egalitate, la un scor foarte rar întâlnit într-un meci cu balonul oval, 0–0. Cu două victorii şi un eşec până la această etapă, elevii antrenorilor Codrin Prorociuc şi Marcel Creţuleac au făcut un meci modest pe terenul celor de la CTTV Galaţi, greşind destul de mult în faza de atac. Pe toată durata partidei, sucevenii au avut o singură şansă de a puncta din lovitură de pedeapsă, faţă de două şanse avute de gazde, dar vântul foarte puternic de la ora meciului le-a dat bătăi de cap ambelor formaţii.
„A fost un joc modest de ambele părţi, în care mai mult ne-am apărat. S-a simţit lipsa unor jucători specializaţi pe posturile de mijlocaş la grămadă şi mijlocaş la deschidere, o parte din jucătorii noştri neavând experienţă la acest nivel. Din păcate nu am reuşit să marcăm, dar cele două puncte câştigate sunt importante pentru noi în eforturile de a ocupa un loc ce duce la turneul final. Urmează un meci greu în compania unei formaţii ce evoluează în aceeaşi formulă de mai mulţi ani, dar sper să facem un meci bun şi să câştigăm patru sau cinci puncte ce ne-ar duce pe locul doi”, a declarat unul dintre antrenorii echipei sucevene, Codrin Prorociuc.
În meciul de la Galaţi, LPS Suceava a început meciul în formula: Tăuteanu, Medrihan, Clim, Drăghia, Sandu, Netbai, Beldie, Papuc, Ioan Rusu, Giurcă, Mânzâlică, Ţârdea, Cojoc, Camilar şi Cora, în teren intrând şi Reguş, Mareniuc, Ojică, Stanciuc, Seredenciuc şi S. Rusu.
Duminică, de la ora 13.00, echipa sub 18 ani a LPS Suceava va disputa ultimul meci din turul campionatului, pe teren propriu, în compania celor de la CS Politehnica Unirea Iaşi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava