Concert pascal
MOPAN Suceava

Foresta a susţinut, la mijlocul acestei săptămâni, un meci de pregătire în fieful colegei de serie Ozana Târgu Neamţ. Disputată pe un teren denivelat, partida a fost săracă în faze de poartă şi s-a încheiat fără goluri.

Foresta a evoluat în alcătuirea: Cărbune – Sumanariu, Mateciuc, Celeadnic, Drugă – Stănescu, Ungurianu, Rigoni – Cerlincă, Marin, Filip. În repriza secundă au mai evoluat portarul Mociu şi jucătorii de câmp Corduneanu, Neacşu, Căinari, Burghele, Martin şi Diallo. Nu au portarul Bâlbă, Mandiuc (învoit) şi accidentaţii Avrămia şi Pipoş. Tot din cauza unei accidentări n-a putut fi utilizat nici brazilianul Joao Luiz, aflat în probe la gruparea suceveană.

La nemţeni s-au aflat pe teren noile achiziţii Andrei Viţelaru, Alexandru Ichim şi Andrei Mateiciuc, cu toţii foşti jucători ai Forestei.

Până la startul sezonului oficial sucevenii mai au în program meciuri amicale cu Ştiinţa Miroslava, sâmbătă, 22 februarie, cu începere de la ora 13.00, pe terenul sintetic de la Liceul cu Program Sportiv, şi pe 29 februarie, în deplasare, şi cu Ceahlăul, pe 25 februarie, la Piatra Neamţ.

Forestierii vor începe returul Ligii a III-a pe data de 7 martie, în deplasare, cu Sporting Lieşti. În clasamentul la zi al Seriei I, gruparea suceveană ocupă poziţia secundă, la patru lungimi în spatele liderului Aerostar.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava