Comenzi MOPAN Suceava

Cel de-al doilea derby 100% sucevean în cadrul Ligii a II-a de fotbal s-a disputat la finele săptămânii trecute la Pojorâta. În cadrul etapei a XV-a a seriei I, formația gazdă, Bucovina, a primit vizita grupării Rapid CFR Suceava.
Așa cum era de așteptat, interes deosebit pe micul stadion din Pojorâta la disputa în care față în față s-au aflat reprezentantele județului Suceava în eșalonul doi al fotbalului românesc. Partida dintre cele două echipe a fost aprig disputată, de luptă, suprafața de joc dură influențând calitatea paselor, dar nu și spectaculozitatea întâlnirii.
Cei care au fost la ”pupitru” de comandă în prima repriză a fost fotbaliștii din Pojorâta. Obișnuiți cu terenul pe care se antrenează și joacă, însă și primii la minge aproape în toate duelurile, elevii antrenorului Dănuț Mândrilă au dominat clar primele 45 de minute ale disputei având o sumedenie de ocazii de gol. Scorul a fost doar 1-0 în favoarea lor după reușita lui S.Rus din minutul 41, doar din cauza faptului că tânărul portar al echipei Rapid CFR Suceava, Niga, a apărat senzațional. Când el a fost depășit, bara l-a salvat.
În repriza secundă, după introducerea pe teren a celui de-al doilea vârf de atac, Enciu, rapidiștii suceveni au devenit mai periculoși și au echilibrat jocul. Egalarea a venit în minutul 80 când Enciu a insistat la un balon pe partea dreaptă, i-a pasat lui Mircea Negru care a trimis mai departe mingea către Golofca, acesta și-a păstrat calmul, lucru bun, a întors un apărător al celor de la Bucovina Pojorâta și a marcat.
A fost așadar 1-1 în partida dintre Bucovina Pojorâta și Rapid CFR Suceava, oaspeții putând liniștiți să-i facă cinste poartrului Niga pentru punctul câștigat. Pentru ambele grupări urmează două meciuri capitale, Rapid CFR Suceava urmând să joace miercuri 25 noiembrie la Gloria Buzău de la ora 14.00, iar apoi sâmbătă, acasă cu SC Bacău, în timp ce Bucovina Pojorâta se va deplasa miercuri la Bacău, pentru ca sâmbătă 28 noiembrie să joace pe teren propriu cu Oțelul Galați.

Bucovina Pojorâta: Pop – Cristescu, Prundean, Patca, Kuruc – Rus, V. Stănescu, Juncanaru, Căinari (cpt.) – Buhăceanu, M. Coman.
Rezerve: Turiţă – Duţică, Colța, Răzlog, Csatlos, Pădurariu, Ivan.
Antrenor: Dănuţ Mândrilă

Rapid CFR Suceava: Niga – D. Bălan, Sava, Velescu, Semeghin (cpt.) – Golofca, Sumanariu, Sfrijan, Vrabie, Şvichi – M. Negru.
Rezerve: Ct. Pascal – Tăuteanu, G. Apostol, Ed. Sandu, Vornicu, M. Enciu, Onciu.
Antrenor: Bogdan Tudoreanu
Arbitru: Marian Barbu; Asistenţi: Bogdan Ioan Dragoş şi Constantin Mihai Cantemir (toţi din Făgăraş).

Rezultate înregistrate în etapa a XV-a a seriei I:
Bucovina Pojorâta – Rapid CFR Suceava    1-1
Rapid București – Farul Constanța    0-0
Academica Clinceni – ACS Berceni    2-2
Ceahlăul Piatra Neamț – Gloria Buzău    0-1
Dunărea Călărași – Oțelul Galați    3-1
Dacia Unirea Brăila – SC Bacău    1-0

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava