MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute, Rapid Suceava a disputat un meci amical pe terenul liderei seriei I a Ligii a III-a, SC Bacău. La sfârșitul celor 90 de minute dejoc scorul a fost egal, 1-1. Ambele goluri au fost marcate din lovituri de la 11 metri, sucevenii înscriind primii prin Doboș, gazdele egalând prin Ungureanu.
Cu ocazia amicalului de la Bacău, tehnicienii suceveni l-au urmărit pe Mihai Petrescu, un mijlocaș de 25 de ani venit de la formația Unirea Alba Iulia.

Rapid Suceava: Preda – Doboș, Fl. Plămadă, Sava, Semeghin – Chișu, Velescu, Gâldean, Petrescu – I. Plămadă, Caragea. Pe parcurs au mai intrat: Morariu, Arotăriței, Zereș, Chiriac, Homneac, Sumănariu și M. Negru.

Sport Club Bacău: Savu – Blănaru, Adăscăliței, Bamba, Medeșan – Întuneric, Măjer – Vasiliu, Hurdubei, Miron – Costin. Pe parcurs au mai intrat: Petrariu – Bărculeț, Husein, B. Ungureanu, Dumitriu, Carp și Luncanu.

Până la startul returului, Rapid mai are programate două jocuri de verificare, ambele în deplasare: miercuri, cu Ceahlăul II Piatra Neamț și vinerea viitoare, cu Petrotub Roman. În prima etapa din returul seriei I a Ligii a II-a, etapă stabilită în data de 9 martie, trupa antrenată de Ovidiu Murariu va evolua pe terenul grupării Delta Tulcea.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava