• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Rapid Suceava a jucat un meci de pregătire pe terenul din Vatra Dornei în compania formaţiei de Ligă a IV-a, Minerul Iacobeni. Sucevenii au marcat primii prin Homneac, elevii antrenorului Relu Buliga egalând pe final din penalty. Aflată în cantonament la Poiana Negri, gruparea suceveană a folosit în disputa cu Minerul Iacobeni tot lotul deplasat în stagiul de pregătire.

Rapid a început meciul de la finele săptămânii trecute în următoarea alcătuire: Preda – Doboş, Sava, Apetrei, Semeghin – Chişu, Velescu, Căinari, Chiriac – Caragea, I. Plămadă. Pe parcursul întâlnirii, antrenorii Ovidiu Murariu, Bogdan Tudoreanu şi Ion Buzoianu I-au mai folosit pe: Zăvoi, Homneac, Bălan, Lozneanu, Fl. Plămadă, Spătar, Cerlincă, Moldovan, Vornicu, Sumănariu, Arotăriţei, Luţac şi Negru.

Sâmbătă, la întoarcerea din cantonamentul de la Poiana Negri, rapidiştii suceveni vor face un scurt popas la Câmpulung Moldovenesc, unde au programat un joc amical în compania colegei de serie Dunărea Galaţi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava