Concert pascal
MOPAN Suceava

Renee Zellweger mănâncă multe chips-uri și bea lichide îmbogățite caloric pentru a realiza o interpretare convingătoare a personajului Bridget Jones în următorul film din franciză, potrivit contactmusic.com. Starul peliculelor ´Bridget Jones´, în vârstă de 46 de ani, este axată pe o dietă bogată caloric formată din chips-uri și shake-uri, ajungând să depună greutatea necesară pentru o nouă interpretare a personajului principal.

O sursă apropiată vedetei a spus pentru ziarul The Sun: ˝Știe că nu poate juca rolul lui Bridget cu silueta ei naturală subțire.˝ Renee s-a îngrășat și pentru rolul lui Bridget din primele două filme, care au fost realizate în anul 2001, respectiv 2004.

Filmările pentru cea de-a treia parte a seriei – bazată pe rubrici scrise de autoarea Helen Fielding în urmă cu opt ani – au început la Londra luna trecută. Cu toate acestea, pelicula nu va prezenta povestea celui de-al treilea roman al lui Helen ´Mad About the Boy´, mai scrie sursa citată.

Colin Firth și-a reluat rolul lui Mark Darcy, deși anterior a declarat că scenariul trebuie adaptat pentru ca el să fie de acord să apară în film. El a spus: ˝Ar trebui să existe o direcție în care să mă îndrept. În trecut, am zis că a treia peliculă ar trebui să existe doar dacă prezentăm povestea unei mutări către o altă generație, când cu toții începem să ne transformăm puțin. Cred că suntem pregătiți pentru acel moment.˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava