Lume lume hai la targ
MOPAN Suceava

Cele 6 poziṭii de Mecanic auto pentru care firma scoṭiană îşi doreşte să găsească angajaṭi români au condiṭii relativ uşor de îndeplinit. Se adresează celor care au experienṭă de mecanic pe orice tip de maşină, calificarea relevantă nefiind esenṭială pentru angajare.

Aplicanṭii trebuie să ştie limba engleză cel puṭin la nivel pre-intermediar (A1/A2) şi să fie posesori de carnet de conducere categoriile B sau C+E. Experienṭă în întreṭinerea camioanelor şi remorcilor grele poate reprezenta un avantaj la selectie însă lipsa acesteia nu descalifică candidatul.Aplicanṭii au şansa unui câştig salarial între 1.950 si 2.150 Lire sterline/ lună, cu contract de muncă sigur şi pe perioadă nedeterminată, angajatorul fiind interesat doar de acei candidaṭi care-şi doresc un loc de muncă pe termen lung şi nu sezonier. Orele de noapte sunt plătite cu 1 Liră sterlină în plus faṭă de tariful orar normal, iar orele suplimentare sunt plătite cu 1,5 extra faṭă de tariful orar normal. La toate acestea se adaugă al 13-lea salariu. Un mare avantaj este că s-a obṭinut ca după încheierea cu succes a perioadei de probă, compania să suporte contravaloarea biletului de avion în limita a 200 Lire sterline. Cazarea este pre-identificată, ieftină (maxim 100 Lire sterline pe săptămână, cu utilităṭi incluse), iar camerele sunt de 1 persoană. Distanṭa între cazare şi locul de muncă este de aproximativ 1,5 km.

Postul presupune asigurarea unui serviciu de top, manoperă de calitate, inspecṭia remorcilor camioanelor conform documentaṭiei companiei, completarea fişelor de inspecṭie corect şi raportarea în scris a tuturor defectelor constatate, menṭinerea remorcilor societăṭii la cele mai înalte standarde şi cu costuri cât mai mici, menṭinerea şi asigurarea unui mediu de lucru cât mai sigur, participarea la toate training-urile asigurate de companie şi asigurarea training-ului nou veniṭilor sau al angajaṭilor aflaṭi în subordine.Scoṭia este privită ca o ṭară în care nou veniṭii se pot adapta relativ uşor. Viaṭa este liniştită, bogată cultural, se încurajează sportul în natură şi mersul cu bicicleta. Pentru gurmanzi, dorul de ṭară este îndulcit prin faptul că datorită tipicului culinar se găsesc uşor ingrediente cu care se poate găti ca în România.Toṭi cei interesaṭi sunt invitaṭi să contacteze Banca de Joburi la numărul de telefon 0376 444 555, la adresa de e-mail cv@bancadejoburi.ro sau completând formularul ataşat acestui job. Prezentarea completă a postului poate fi accesată pe site-ul oficial al agenṭiei https://www.bancadejoburi.ro/vacancies/view/606

Dacă nu acesta este postul care te interesează, accesează portofoliul complet, aici https://www.bancadejoburi.ro/content/view/locuri-de-munca-strainatate

Banca de Joburi recomandă tuturor să verifice agenṭiile de recrutare înainte de a semna un contract de mediere cu una dintre ele. Agenṭiile care operează în mod legal sunt acreditate de Inspectoratul Teritorial de Munca şi au codul CAEN potrivit activităṭii desfăşurate: 7810 pentru cele care plasează forṭă de muncă în străinătate. Toṭi cei interesaṭi sunt încurajaṭi să pună întrebări şi să nu încheie niciun raport juridic cu Recrutorul dacă nu sunt pe deplin lămuriṭi.

Informaṭia este putere, aşadar urmăreşte seria noastră de job-uri de interes, pentru a fi la curent cu cele mai noi şi performante posturi puse la dispoziṭie românilor. Succes tututor!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava