Concert pascal
MOPAN Suceava

Renumiți psihiatri din țară și străinătate vor fi prezenți luna viitoare la Câmpulung Moldovenesc pentru a participa la Școala de vară și la Conferința ”Psihoeducația și bolile psihice cronice”, evenimente care sunt organizate de Asociația de Psihiatrie Socială din România al cărei președinte este medicul câmpulungean, Alexandru Paziuc.

”Tema aleasă este de actualitate şi de mare importanţă pentru psihiatrie și sănătatea publică în general, întrucât pacienții cu probleme severe de sănătate mintală și familiile acestora își pun multe întrebări cu privire la cauzele, evoluția și tratamentul tulburărilor psihice, precum și cu privire la modul în care pot fi prevenite recăderile. Grupurile de psihoeducație (pentru pacienți și familiile lor) sunt un model recunoscut la nivel european. Primele informații despre această temă ne-au fost oferite în 2018 de dl. Prof.  Josef Bauml, psihiatru renumit din Munchen, recunoscut pentru manualele publicate și contribuția în domeniu. Ne va onora cu prezenta si anul acesta. Informațiile oferite, schimbul de idei şi experienţele terapeutice împărtășite vor contribui la aprofundarea temei de către participanți atât la Școala de vară (24-27.06.2019 – Hotel Sandru) cât și la Conferință (20-22.06.2019 – Hotel Eden). Sperăm că prin participarea tuturor vom contribui la ridicarea nivelului ştiinţific al tuturor categoriilor profesionale ce se întâlnesc pe lungul și complexul drum al recuperării psihiatrice”, a declarat Paziuc.

Renumiți psihiatri din țară și străinătate se întâlnesc la Câmpulung Moldovenesc la Conferința "Psihoeducația și bolile psihice cronice", 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava