La invitația Guvernului României, prin Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă,  profesorul de economie Jeffrey Sachs va participa la Conferința dezvoltare durabilă și creștere economică, eveniment organizat în data de 8 martie, cu participarea mai multor experți din domeniul economiei, reprezentanți ai mediului de afaceri, dar și reprezentanţi ai instituțiilor publice centrale.

,,Vizita domnului Jeffrey Sachs poartă o deosebită importanță pentru România și mai ales pentru contextul dezvoltării durabile. Este important ca în această misiune, pe care Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă și-a asumat-o, să avem susținerea unor actori de calibru internațional, așa cum este domnul Sachs’’, a declarat László Borbély, coordonatorul Departamentului pentru Dezvoltare Durabilă.

Înainte de începerea conferinței, economistul Jeffrey D. Sachs și coordonatorul Departamentului pentru Dezvoltare Durabilă, László Borbély, vor susține o declarație de presă comună, începând cu ora 10:00, la Hotel Marriott.

Totodată, Jeffrey D. Sachs, László Borbély și o echipă de experți din cadrul departamentului vor avea o întrevedere cu ministrul Finanțelor Publice, Eugen Orlando Teodorovici.

Programul economistului Jeffrey D. Sachs va include și o întâlnire cu studenții și conducerea Academiei de Studii Economice din București.

Vineri, Jeffrey D. Sachs va efectua o  vizită la Cluj, unde se va întâlni cu studenții și profesorii Facultății de Geografie și ai Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității Babeș – Bolyai, context în care Universitatea îi va acorda titlul academic de Doctor Honoris Causa.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava