Concert pascal
MOPAN Suceava

Temperaturile scăzute din ultima perioadă, căderile de precipitaţii sub formă de ninsoare, lapoviţă şi ploaie au determinat intervenţia drumarilor prin operaţiuni de deszăpezire şi răspândire de material antiderapant. Din reviziile periodice în teren efectuate de personalul de specialitate, a rezultat apariţia unor degradări la carosabil, ceea ce a determinat ca echipajele DRDP Iaşi să intervină cu lucrări de sezon pe drumurile naţionale din aria sa de competenţă.

Lucrările sunt efectuate în regie proprie, cu tehnologie adecvată condiţiilor meteo, conform normativelor în vigoare. Pentru acestea este folosită mixtură stocabilă, pretabilă lucrărilor „la rece” (până la -20 grade C), şi vizează toate drumurile unde au fost constatate degradări, o atenţie deosebită fiind acordată podurilor şi viaductelor.

De asemenea, în această perioadă sunt executate de echipele DRDP Iaşi şi alte lucrări, respectiv montare de parapete metalice şi finalizarea montării parazăpezilor în toate punctele vulnerabile la viscol.

Intervenţii similare vor avea loc şi în zilele următoare, atât cât condiţiile meteo o vor permite. Ele se vor desfăşura cu blocarea temporară, pentru scurtă durată, a  părţii carosabile de pe un singur sens, fără perturbarea majoră a traficului rutier. În acest sens, DRDP Iaşi recomandă conducătorilor auto să circule în continuare cu atenţie pe porţiunile semnalizate, solicitând totodată înţelegere pentru  eventualul disconfort creat.

În vederea recepţionării problemelor sesizate şi a intervenţiei în timp util pe drumurile naţionale, DRDP Iaşi rămâne la dispoziţia participanţilor la trafic, prin Dispeceratul său – tel. 0232/213168. Informaţii actualizate despre starea drumurilor pot fi obţinute de la Dispeceratul CNAIR, la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, precum şi de pe www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situaţia Drumurilor Naţionale. Informaţii suplimentare puteţi accesa şi pe https://www.facebook.com/cnadnr/.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava