MOPAN Suceava

S-au inflamat, iar, spiritele între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, după ultima decizie a judecătorilor în scandalul pensiei alimentare. Impresara a dat o replică dură, pentru Click!, după ce, la apel, judecătorii au stabilit că Laurențiu Reghecampf va plăti doar 2000 de euro pe lună, pentru Bebeto.

“Temporar Reghecampf a deschis o Ordonanță președințială prin care a cerut judecătorilor să stabilească o pensie alimentară și programul de vizită, lucru pe care eu și copiii nu le-am cerut niciodată, el dorindu-și ca aceștia să-l viziteze și chiar să dea acești bani. Chiar el, Reghecampf, a cerut chestia asta, iar judecătorii au stabilit 5000 de euro pe lună. După care tot Reghecampf a cerut recurs că nu este de acord să plătească cei 5000 de euro pe lună! La recurs s-a stabilit temporar 2000 de euro, asta până când se va termina procesul de divorț și, în acel moment, se va stabili pensia alimentară conform legii, care-i mult mai mare.“, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Click!

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/interviurile-click/replica-dura-prodancei-in-scandalul-pensiei-1091647.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava