Concert pascal
MOPAN Suceava

S-a tăvălit prin făină, a sărutat concurenţii, dar Mihaela Rădulescu pare să mai aibă multe în program. De când ocupă scaunul de jurată la „Românii au talent”, vedeta condimentează din plin show-ul de la Pro Tv. Vineri seara, a avut o nouă intervenţie, în care a dus discuţia către un punct fierbinte, potrivit click.ro.

Nici o ediţie fără puţin …sex. Vineri seara (11 martie), jurata şi-a făcut din nou temele şi a încins imaginaţia până şi a colegilor. „Vinovat” de dezinvoltura verbală a vedetei a fost un concurent care a făcut-o să vibreze pe scaun şi a „plimbat-o” prin tot felul de stări. „Uluitor talent, uluitor moment. Extraordinară alegere muzicală. O furtună superbă care s-a liniştit. În timpul ăsta am şi făcut amor cu Felix, mi-a fost dor de el, m-am şi terminat, am revenit. Deci, bravo, da”, i-a spus Mihaela Rădulescu concurentului pe care l-a trimis în etapa următoare, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/replica-halucinanta-mihaelei-radulescu-dupa-un-moment-artistic

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava