MOPAN Suceava

Comunicat. ”Orice acuzație exprimată în mass-media trebuie demonstrată și argumentată. Constatăm că acestă regulă de bun simț a comunicării publice nu este specifică domnului deputat Ioan Balan dacă analizăm ieșirile lui în presa locală. Din acest motiv încercăm încă odată să îi explicăm dumnealui, dar și celorlati preocupați permanent să nege și să priveasca cu suspiciune tot ce construiește guvernarea PSD- ALDE.

Așadar în ceea ce privește preocuparea domnului deputat față de teribila lovitură pe care guvernul o dă mediului de afaceri și cetățanului de rând prin mărirea accizelor la combustibili, începând cu 15 septembrie, îl informăm că dumnealui trage un fals semnal de alarmă. În urmă cu câteva zile președintele senatului domnul Călin Popescu Tăriceanu, o persoană extrem de avizată, demonstra în fața ziariștilor acreditați la Parlament printr-un calcul estimativ impactul redus asupra prețurilor pe care această creștere a valorii accizelor o poate avea. De asemenea dumnealui evidenția și obligativitatea alinierii accizelor la cotele practicate în Uniunea Europeană (cerință pe care deși o cunoaște Ioan Balan o omite.)

Constatăm de asemenea cu surprindere că deși până acum dl. Bălan nu a admis că guvernul PSD-ALDE iși respectă promisiunile legate de mărirea pensiilor și a salariilor, de data aceasta recunoaște acest lucru, dar consideră insuficiente aceste măriri. Având în vedere tăierile de salarii și pensii făcute de partidul dumnealui când a fost la guvernare cred că dl. deputat este printre ultimele persoane care ar putea să se exprime în acest subiect.

Îl informăm de asemnea că în timp ce dumnealui și colegii dumnealui de partid nu fac decât să denigreze și să minimalizeze realizările guvernăriii PSD-ALDE această guvernare va continua cu respectarea programului de guvernare pentru a răsplătii încrederea acordată de electorat.

Înțelegem să răspundem prin fapte concrete frustrărilor exprimate demagogic în spațiul public de colegii din PNL”.

Biroul de presă al PSD Suceava

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava