• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Între 15 și 17 iunie, reprezentanții a 23 de ambasade vor fi prezenți în județul Suceava, într-o vizită de documentare organizată de Ministerul Afacerilor Externe. Conform Instituției Prefectului, din delegație fac parte 18 ambasadori la București din Argentina, Algeria, Peru, Belarus, Egipt, Chile, Armenia, Pakistan, Cuba, Uruguay, Azerbaidjan, Mexic, Slovacia, Coreea, Nigeria, Irak, Iran, Turkmenistan, precum și reprezentanţi ai ambasadelor Danemarcei, Braziliei, Ucrainei, Kazahstanului şi Republicii Congo. Membrii corpului diplomatic se vor întîlni mîine, începînd cu ora 17.30, la Palatul Administrativ, cu reprezentanți ai autorităților și ai mediului de afaceri, iar sîmbătă și duminică vor vizita obiective turistice și religioase din Suceava, Marginea, Putna, Voroneț și Vama. Vizita are drept scop promovarea potențialului turistic, economic și de investiții al județului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava