Concert pascal
MOPAN Suceava

La solicitarea președintelui Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, făcută în urmă cu câteva zile, astăzi are loc la Vatra Dornei o întâlnire cu delegația Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, condusă de George Scarlat, secretar de stat, responsabil pe domeniul zootehnie și industria alimentară, pentru a discuta cu furnizorii și procesatorii din industria laptelui, în contextul anunțului făcut de Grupul Lactalis privind închiderea unităților de producție din Floreni și Vatra Dornei.

La întâlnire mai participă reprezentanți de instituții din județ – Prefectură, Consiliul Județean, Direcția pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală, Agenția de Plăti și Intervenție pentru Agricultură (APIA), precum și primari din zona Dornelor. ”Se dorește a fi o analiză aplicată privind perspectivele procesării laptelui în județul Suceava și cu privire la dorința clară ca producția de lactate LaDorna să fie realizată în județ. De asemenea, zilele următoare va loc o întâlnire cu reprezentanții Grupului Lactalis, programată la Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale”, a declarat Gheorghe Flutur.

Reprezentanții Ministerului Agriculturii au venit astăzi la Vatra Dornei pentru a găsi soluții la situația creată de închiderea fabricilor LaDorna, 9.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava