MOPAN Suceava

Toate reprezentaţiile tenorului Plácido Domingo la Teatrul Zarzuela din Madrid au fost anulate, după ce artistul a transmis că îşi asumă întreaga responsabilitate pentru faptele sale, a anunţat miercuri Ministerul spaniol al Culturii. La mai bine de jumătate de an de la apariţia primelor acuzaţii, Placido Domingo a rupt tăcerea şi şi-a cerut scuze în mod oficial pentru modul în care le-a tratat pe colegele sale. Se pare că Teatrul Zarzuela nu mai doreşte ca numele instituţiei să fie asociat cu cel al lui Placido Domingo, care ar fi hărţuit de-a lungul timpului, nu mai puţin de 27 de femei, notează click.ro.

Teatrul Regal, unde Domingo ar urma să cânte începând cu 9 mai în „La Traviata”, a informat miercuri că va cere Sindicatului american al artiştilor muzicali raportul privind acţiunile tenorului şi acuzaţiile care i-au fost aduse pentru a lua o decizie.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/reprezentatiile-lui-placido-domingo-la-teatrul-din-madrid-anulate-muzicianul-si

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava