MOPAN Suceava

Familia lui George Michael a scos spre închiriere una dintre locuinţele regretatului muzician. Este vorba despre casa din Highgate, din Nordul Londrei, care primeşte chiriaşi pentru 80,000 de lire sterline pe lună, potrivit contactmusic.com. Potrivit unei surse a tabloidului The Sun, familia cântăreţului a decis să păstreze această proprietate – estimată la 11 milioane de dolari, după ce artistul a murit în ziua de Crăciun, în 2016, şi doreşte să o închirieze. O sursă a spus, potrivit ContactMusic: „Casa lui George este gata pentru a fi închiriată şi este promovată în secret elitelor, punându-se accent pe intimitatea extraordinară pe care o oferă această proprietate. Sunt deja persoane foarte interesate.”

Locuinţa are cinci dormitoare, o casă de vară, o piscină şi o poartă secretă care oferă acces către parcul londonez Hampstead Heath. Starul pop britanic George Michael a murit din cauze naturale, potrivit medicilor legişti. Faimosul muzician a fost găsit mort în casa sa din Oxfordshire, Anglia, în ziua de Crăciun, în 2016,de iubitul său Fadi Fawaz. George Michael avea 53 de ani.
Medicul legist Darren Salter a spus pentru BBC, după încheierea cerecetărilor privind moartea starului, potrivit sursei citate: „Cercetările în cazul morţii lui George Michael au ajuns la final. Având în vedere că s-a stabilit faptul că a murit din cauze naturale – cardiomiopatie dilatativă, miocardită şi ficat gras – investigaţia se opreşte aici şi nu mai este nevoie de anchete suplimentare.”

Cardiomiopatia dilatativă este o afecţiune care cauzează slăbirea muşchiului inimii, care se întinde şi se subţiază, devenind incapabil să pompeze sânge în corp în mod eficient, în timp ce miocardita se referă la inflamarea muşchiului inimii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava