Concert pascal
MOPAN Suceava

Adunarea Generală a cluburilor afiliate la Asociaţia Judeţeană de Fotbal a avut loc la Putna, la sfârşitul săptămânii trecute. Cu acest prilej preşedintele forului judeţean, Ciprian Anton, a prezentat raportul de activitate pe anul trecut, precum şi bugetul de venituri şi cheltuieli pe 2019. Pe plan sportiv, au fost dezbătute problemele cu care s-au confruntat membrii afiliaţi pe parcursul anului precedent, fiind discutate mai multe măsuri care se impun pentru îmbunătăţirea activităţii fotbalistice la nivelul competiţiilor de seniori şi juniori, dezbateri intense având loc şi pe tema arbitrajului. În sală, pe lângă cei 40 de delegaţi ai cluburilor, au fost prezenţi şi reprezentanţi ai Poliţiei şi Jandarmeriei, care au încercat să popularizeze o dată în plus condiţiile prevăzute de lege pentru buna desfăşurare a unui meci de fotbal la nivel judeţean.

De asemenea, au fost prezentate noile reguli, mult mai drastice, introduse de Federaţia Română de Fotbal în ceea ce priveşte participarea campioanelor judeţene la barajul pentru promovarea în Liga a III-a. Nu în ultimul rând, s-a stabilit ca pe viitor echipele câştigătoare ale celor două serii din Liga a V-a suceveană să dispute un meci de baraj, care va desemna echipa sezonului în eşalonul al cincilea.

„Cred că a fost o întâlnire fructuoasă, în care i-am putut aduna pe majoritatea membrilor afiliaţi la o masă. S-au discutat probleme importante ale activităţii sportive cu care ne confruntăm noi, ca AJF, dar şi cluburile, şi sper ca problemele ridicate să-şi găsească rezolvarea dorită de toată lumea. Nu în ultimul rând, aş dori să mulţumesc Primăriei Putna, primarului Gheorghe Coroamă, viceprimarului Cristian Aanei şi lui Ciprian Creţan, directorul Şcolii Gimnaziale Putna, pentru primirea făcută şi pentru condiţiile care ne-au fost oferite”, a declarat Ciprian Anton, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava