Concert pascal
MOPAN Suceava

Începând de miercuri, 11 martie 2020, ora 10:00, pe podul de pe DN 2H (km 4+800), pe raza localității Milișăuți, județul Suceava, traficul auto va fi restricționat pentru autovehiculele cu masă maximă admisă mai mare de 7,5 t/osie, circulația urmând a se desfășura alternativ, semaforizat, pe axul drumului.

De asemenea, pentru autovehiculele de mare tonaj a fost instituită ruta ocolitoare pe DN 2 (Bălcăuți) – DN 17 A (Dornești – Rădăuți).

Măsurile au fost decise în urma degradărilor survenite în cursul nopții de 17/18 februarie 2020, când o porțiune din trotuarul podului, pe o lungime de 27 m, s-a prăbușit în albia râului Suceava.

Momentan, traficul pietonal este restricționat pe porțiunile de trotuar avariate, acestea fiind semnalizate corespunzător de către echipele Secției Drumuri Naționale Suceava, pentru evitarea riscului de accidente.

Podul de la Milișăuți este clasificat cu gradul 1 de urgență în lista transmisă CNAIR în vederea prioritizării la finanțare, în vederea intervenției cu lucrări de reparații capitale. Obiectivul a fost construit în anul 1962, are lungimea totală de 206,20 m, fiind prevăzut cu șapte deschideri a câte 27,60 m fiecare, o lățime a părții carosabile de 6,30 m, două trotuare pietonale de 1,10 m lățime fiecare și o lățime între parapete de 8,50 m.

Restricție de tonaj și trafic semaforizat pe podul de la Milișăuți, județul Suceava, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava