Concert pascal
MOPAN Suceava

Pe DN17A între Sucevița și Vatra Moldoviței au fost impuse restricții de circulație pentru autovehiculele mai mari de 7,5 tone. Prefectura Suceava informează că circulația pe unele drumuri din județ se desfășoară cu greutate în condiții de iarnă și recomandă participanților la trafic să respecte regulile si in acelasi timp sa se asigure ca autovehiculele cu care se deplaseaza sunt echipate pentu iarnă. ”În Pasul Palma ninge viscolit, viteza vântului atingând 50- 60 km/ oră. Zăpada este spulberată pe carosabil, între km 36 si km 39 fiind un strat cu grosime variabilă de până la 2 cm. Ținând cont de restricțiile de circulație impuse pe DN 17 A între Sucevita si Vatra Moldovitei, in special cea care vizează tonajul autovehiculelor – maxim 7,5 tone- recomandăm participanților la trafic să le respecte și în același timp să se asigure că autovehiculele cu care se deplasează sunt echipate pentu iarna. Pe DN 17 Stroiesti viscolește, este vizibilitate redusă si se circula cu 30 km/h. Drumurile județene DJ 208D Adâncata-Mitoc-Hânțești, DJ 291A Zvoristea, DJ 208 B Hânțești, sunt acoperite cu zăpadă. Pe DJ 208A Ipotești-Bosanci-Udești se formează polei și au fost solicitate utilaje. Drumul județean DN 17A și drumurile județene DJ 176 și 175 sunt acoperite dar curățate iar DN 17 este la negru”, informează Prefectura Suceava.

Probleme mai mari pe DN 2 Bălcăuți-Siret, DN 17A Ratoș-Dornești

În acest moment viscolește si ninge abundent în jumătatea de nord a județului, cu probleme mai mari pe DN 2 Bălăauți-Siret, DN 17A Ratoș-Dornești. Pe aceste tronsoane sunt câte 2 și chiar 3 utilaje, inclusiv o volă pentru deblocarea traficului în caz de necesitate. Se acționează pe toate sectoarele cu 34 de utilaje.

Update:

Carosabil umed pe DN 17, DN 2E, DN 17 B și DN 18.

Pe DN 17 A zăpada frământată 0-1cm cu excepția sectorului km 36 – km 39 unde este zăpadă frământată, viscolită, cu o grosime de 2-3 cm. Ninge peste tot.

În momentul de fata se acționează cu 14 utilaje:1 ATB Tihuta, 2 ATB la Mestecanis, 3 ATB la Palma, 3 ATB si 2 UM pe DN 17, 1 ATB pe DN 2E, 1 ATB pe DN 18, 1 Um pe DN 17 A.

Vânt 50-60km /h în Pasul Palma.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava