Concert pascal
MOPAN Suceava

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, întrunit astăzi în ședință a urgență, a stabilit o serie de măsuri pentru diminuarea impactului generat de riscul epidemiologic la nivelul județului Suceava, în contextul ultimelor acte normative incidente în domeniul pandemiei de COVID-19 și ca urmare a creșterii incidenței cazurilor pozitive la mia de locuitori în municipiul Câmpulung Moldovenesc, orașul Solca, comuna Adâncata și Sadova. În cadrul ședinței reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Suceava au prezentat contextul epidemiologic actual înregistrat la nivelul județului, în special incidența cazurilor pozitive COVID-19 la mia de locuitori din municipiul Câmpulung Moldovenesc (3,21), orașul Solca (1,50), comuna Adâncata (1,82) și comuna Sadova (3,07).

În cadrul ședinței s-a hotărât că purtarea măștii de protecție, astfel încât să asigure nasul și gura, este obligatorie pentru persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spațiile publice deschise din Câmpulung Moldovenesc și comuna Sadova. De asemenea, în cele două localități este interzisă organizarea și desfășurare activităților în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte. Comitetul pentru Situații de Urgență a mai hotărât că în Câmpulung Moldovenesc și Sadova este interzisă activitatea cu publicul al operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor. În cele două localități activitatea restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau a altor unități de cazare este permisă doar pentru persoanele cazate în cadrul acestor unități.

Comitetul a mai hotărât că pentru localitățile Adâncata și Solca, organizarea și desfășurare activităților în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte este permisă cu participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a spațiului. Tot pentru cele două localități, activitatea cu publicul al operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor este permisă fără a se depăși 30% a  din capacitatea maximă a spațiului, în intervalul orar 6.00-23.00. De asemenea, activitatea restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau a altor unități de cazare din Adâncata și Solca este permisă fără a se depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului, în intervalul orar 6.00-23.00.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava