MOPAN Suceava

Începând din 16 aprilie comuna Coșna va avea parte de restricții sporite după ce rata de infectare cu COVID-19 a ajuns la 5,46 de cazuri la mia de locuitori. Hotărârea a fost luată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență întrunit astăzi în ședință extraordinară. Iată restricțiile:

a) se interzice circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, în intervalul orar 20:00 – 05:00;

b) se instituie obligația pentru operatorii economici care desfășoară activități de comerț/prestări servicii în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private, să își organizeze și să își desfășoare activitatea în zilele de vineri, sâmbătă și duminică în intervalul orar 05:00 –18.00;

c) se suspendă activitatea operatorilor economici desfășurată în spații închise în domeniul sălilor de sport și/sau fitness.

CJSU a mai hortărât trecerea în scenariul galben pentru 14 zile începând din 17 aprilie a localității Sucevița unde rata de infectare este de 1,75 și ridicarea restricțiilor complementare pentru comuna Dorna Arini.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava