Concert pascal
MOPAN Suceava

Reunirea lotului echipei de fotbal Rapid Suceava care ar fi trebuit să aibă loc azi 8iulie a fost amânată pe termen nelimitat. După ce a reușit in-extremis să se salveze de la retrogradarea în Liga a III-a, formația suceveană așteaptă un semn din partea Primăriei Suceava pentru a ști pe ce se poate baza din punct de vedere financiar și pentru a-și putea face un program de pregătire optim. Pe stadionul “Areni” planează incertitudinea. De remarcat  este faptul că finanţatorii echipelor Rapid CFR şi Sporting s-au înțeles pentru a susţine echipa din Liga a II-a, dar nu ştiu dacă vor fi ajutaţi de Primărie.

“Jucătorii noștri au plecat în vacanță fără niciun ban în buzunar și nu putem să-i chemăm din nou la antrenamente fără a le da nimic. Avem restanțe din anul precedent și nu putem să ne facem un program de pregătire fără a ști pe ce jucători ne bazăm. Ar fi trebuit să începem și pregătirea și negocierile cu jucătorii noștri, dar fără bani nu putem face nimic” a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

În primele şase luni din acest an, Primăria Municipiului Suceava a achitat doar un miliard din cele unsprezece alocate clubului Rapid în 2013. Plata acestei sume a fost condiţionată de evitarea retrogradării.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava