Concert pascal
MOPAN Suceava

Samsung Galaxy Z Flip se prezintă ca un smartphone unic, fiind unul dintre primele telefoane pliabile lansate pe piață și, prin urmare, foarte special. Pliabilul de la Samsung este capabil să ofere câteva caracteristici foarte bune, inclusiv performanțe remarcabile și o autonomie moderată a bateriei. Desigur, caracteristica care face acest telefon unic, sau aproape unic, este capacitatea sa de a se plia.

Designul acestui Samsung Flip reprezintă în mod eficient întregul concept de pliabil care îi justifică prețul. Caracteristicile interne ale smartphone-ului sunt comparabile cu cele ale unor dispozitive de top de la începutul anilor 2020. Lăsând la o parte caracteristicile interne, Galaxy Z Flip poate fi comparat cu Motorola Razr. În comparație cu acesta din urmă, produsul Samsung oferă performanțe mai mari și o calitate superioară a construcției, ceea ce justifică prețul său mai mare.

Avantajele lui Samsung Galaxy Z Flip

Probabil că cel mai mare avantaj oferit de un smartphone pliabil constă în dimensiunea mai mică a acestuia atunci când este pliat. Aceasta înseamnă că ocupă mai puțin spațiu vertical, este mai bine protejat și poate fi depozitat și transportat în buzunare și compartimente mai mici decât cele necesare pentru un smartphone clasic.

Având în vedere că acest Samsung Flip dispune de un ecran de 6,7 inci, capacitatea de pliere îl face mai confortabil de transportat.

Samsung a adăugat suport nativ pentru Z Flip la unele dintre aplicațiile sale, permițând afișarea elementelor principale în partea de sus a ecranului și a elementelor secundare în partea de jos atunci când acesta este pliat la 90 de grade. Funcționează cu aplicația aparat foto, aplicația galerie și aplicația de mesaje. De asemenea, Samsung a colaborat cu Google pentru ca această funcție să poată fi folosită și pentru aplicația de mesagerie video Duo.

Așa cum s-a văzut la Motorola Razr, Samsung Galaxy Z Flip dispune și el de un ecran frontal. Spre deosebire de modelul Motorola, ecranul prezentat de Galaxy este mult mai mic, având o dimensiune de 1,1 inci. Afișajul OLED este capabil să afișeze câteva informații de bază, cum ar fi ora, notificările și controalele media. Dacă atingi o notificare, informațiile conținute în aceasta vor începe să se deruleze. În schimb, la o dublă apăsare, ți se va cere să deschideți telefonul pentru a o citi în întregime, iar aplicația asociată se va deschide automat.

În concluzie, afișajul frontal poate fi foarte util, deoarece un telefon este adesea deblocat doar pentru a citi ora. La Samsung Flip, acest lucru este posibil fără a fi nevoie să deblochezi sau să deschizi telefonul în sine.

La bordul lui Samsung Galaxy Z Flip se află  un procesor Snapdragon 855 Plus, puțin mai puternic decât Snapdragon 855, însoțit de 8 GB de memorie RAM și 256 GB de memorie internă UFS 3.0. Acestea reprezentau cu siguranță caracteristici de vârf de gamă la momentul lansării.

Specificațiile prezentate de acest smartphone sunt mai mult decât suficiente pentru a garanta performanțe remarcabile.

Samsung Flip vine cu o baterie de 3300 mAh. Cu siguranță nu este atât de încăpător pe cât ne-am fi dorit, dar este suficient pentru a garanta o zi medie de utilizare a smartphone-ului. Capacitatea scăzută a bateriei se datorează, în mod natural, formei smartphone-ului. La bord se află încărcarea rapidă cu fir de 15 W, care permite încărcarea telefonului de la 0 la 100 în puțin mai puțin de două ore. Există, de asemenea, încărcare wireless de 9W și încărcare inversă, care sunt foarte convenabile în anumite circumstanțe.

Samsung Flip are două camere foto amplasate pe partea din spate a ecranului, care sunt camerele din spate, deși pot fi folosite pentru selfie-uri. Primul este un obiectiv cu unghi standard de 12 MP cu o deschidere f/1.8, în timp ce al doilea este un obiectiv cu unghi larg de 12 MP cu un câmp vizual de 123 de grade.

În interiorul Samsung Flip, pe de altă parte, există o cameră foto de 10 MP cu deschidere f/2.4. Calitatea fotografică a acestui aparat ne-a lăsat plăcut surprinși de o claritate excelentă.

În concluzie, dacă te gândești să cumperi Samsung Galaxy Z Flip, vei primi anumite avantaje, printre care dimensiunea mai mică, un procesor performant, o baterie bună are și camere foto performante.

Review Samsung Galaxy Z Flip: merită un telefon pliabil?, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava