• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Revista Playboy, cândva celebră pentru pozele deocheate, a fost scoasă la vânzare, informează contactmusic.com.

La câteva luni după ce Vila ‘Iepurașilor’ a fost scoasă la vânzare, șefii Playboy se gândesc să vândă întreaga companie, inclusiv revista care le-a adus celebritatea. O eventuală vânzare, care ar putea ajunge la mai mult de 500 de milioane de dolari, ar include website-ul firmei, vila, licențe și diferite alte afaceri.

În luna ianuarie, compania a scos la vânzare Vila Playboy pentru 200 de milioane de doalari, însă cu mențiunea ca fondatorului revistei, Hugh Hefner, care va împlini 90 de ani luna viitoare, să i se permită să trăiască acolo până la sfârșitul vieții sale. Casa nu s-a vândut încă, potrivit sursei citate.

Decizia de vânzare a companiei vine într-o perioadă în care Playboy a luat mai multe măsuri radicale, inclusiv renunţarea la publicarea de poze nud. Lansată în 1953 de Hugh Hefner, revista Playboy, o publicaţie lunară, şi-a cucerit publicul tocmai prin astfel de fotografii erotice, care prezentau modele complet goale. Însă, schimbarea de strategie a fost necesară, deoarece tirajul revistei a scăzut de la 5,6 milioane de exemplare în 1975 la aproximativ 800.000 de exemplare în prezent.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava