PNL
PSD
PMP

Revista Playboy, cândva celebră pentru pozele deocheate, a fost scoasă la vânzare, informează contactmusic.com.

La câteva luni după ce Vila ‘Iepurașilor’ a fost scoasă la vânzare, șefii Playboy se gândesc să vândă întreaga companie, inclusiv revista care le-a adus celebritatea. O eventuală vânzare, care ar putea ajunge la mai mult de 500 de milioane de dolari, ar include website-ul firmei, vila, licențe și diferite alte afaceri.

În luna ianuarie, compania a scos la vânzare Vila Playboy pentru 200 de milioane de doalari, însă cu mențiunea ca fondatorului revistei, Hugh Hefner, care va împlini 90 de ani luna viitoare, să i se permită să trăiască acolo până la sfârșitul vieții sale. Casa nu s-a vândut încă, potrivit sursei citate.

Decizia de vânzare a companiei vine într-o perioadă în care Playboy a luat mai multe măsuri radicale, inclusiv renunţarea la publicarea de poze nud. Lansată în 1953 de Hugh Hefner, revista Playboy, o publicaţie lunară, şi-a cucerit publicul tocmai prin astfel de fotografii erotice, care prezentau modele complet goale. Însă, schimbarea de strategie a fost necesară, deoarece tirajul revistei a scăzut de la 5,6 milioane de exemplare în 1975 la aproximativ 800.000 de exemplare în prezent.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

PRO România
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava