MOPAN Suceava

REVOLUTION FESTIVAL a ajuns în finala EUROPEAN FESTIVAL AWARDS la ambele categorii la care a fost nominalizat: Best New Festival și Best Small Festival.

Și asta nu e tot! Ivan Milivojev, unul dintre fondatorii Exit Festival și Revolution Festival este nominalizat la premiile pentru excelență – Award for Excellence and Passion, alături de reprezentanții festivalurilor Sziget, Lolapalooza, Pohoda sau OpenAir St. Galen.

În 2015, UNTOLD a câștigat trofeul Best Major Festival și a pus România pe harta festivalurilor. Anul acesta, după doar două ediții, REVOLUTION FESTIVAL este singurul festival din România care ajunge pe lista scurtă a EUROPEAN FESTIVAL AWARDS, si care pune Timisoara pe harta festivalurilor.

Iată și lista completă a finaliștilor:

http://www.festivalinsights.com/2016/12/european-festival- awards-shortlists/?utm_source=Sign-Up.to&utm_medium=email&utm_campaign=16921-366201- Campaign%20-%2002%2F12%2F2016

Peste un milion de oameni au votat pentru nominalizații din acest an. Juriul format din nume importante ale industriei muzicale urmează să analizeze fiecare festival în parte, iar câștigătorii vor fi anunțați la începutul anului viitor. Gala se va desfășura în data de 11 ianuarie 2017 în orașul olandez Groningen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava