MOPAN Suceava

Seria de evenimente de recrutare Cafeneaua cu Joburi continuă în 2020! În 15 februarie ne revedem în Suceava la Iulius Mall Suceava.

Ne propunem și în acest an să punem accentul pe calitatea procesului de recrutare și pe valoarea interacțiunii față în față.

De ce aleg firmele să vină la Cafeneua cu Joburi? Pentru că pot să vadă situația reală din piața muncii, pentru că pot să discute cu oamenii înțelegându-le nevoile. Fiindcă flexibilitatea și adaptarea la cerințele pieței este catalizator într-un business sustenabil pe termen lung.

Investiția și promovarea Brandului de Angajator este o parte importantă a unui eveniment de recrutare și de aceea companiile participante în 2019 au apreciat instrumentele oferite  în campaniile de promovare ale evenimentelor noastre  și în cadrul “cafenelelor”.

Dincolo de un CV și o interacțiune online, un târg de joburi oferă oportunitatea cunoașterii, a unei prime selecții și  eficientizarea procesului de recrutare.

Am reușit să aducem în cadrul evenimentelor firme din domenii diverse: producție, retail, transport intern și internațional, finanțe-bănci, asigurări, BPO, industrie aeronautică, medical, industria lemnului, industrie grea, confecții, HoReCa, construcții, agricultură și zootehnie, industria petrolieră, IT, industria alimentară, inginerie, proiectare.

Lidl, Panifcom, Aerostar, Kober, OTP Advisors, Fast Despatch Logistics UK,  NN Asigurări de viață sunt doar câțiva dintre cei care au recrutat angajați în evenimentele Cafeneaua cu Joburi.

În același timp candidații pot să intre și ei în contact cu realitatea, să stea de vorbă cu angajatorii și să obțină mult mai mult decât un e-mail.

Iar în acest “altfel de târg cu locuri de muncă” am folosit cafeaua ca pretext de relaxare și socializare. Crearea unui context diferit, fără presiune, care să invite la cunoaștere este ceea ce apreciază toți participanții.

În 2020 vă așteptăm la Cafeneaua cu Joburi atât în orașe mari cât și mai mici, oferind astfel posibilitatea angajatorilor și participanților să fie parte a unui proces de recrutare calitativ, facilitat de consultanți în carieră și HR.

În 2019 peste 100 de firme au recrutat în cele 13 evenimente și peste 10 000 de oameni au depus candidaturi.

Cafeneaua cu Joburi este o inițiativă a  companiei de recrutare ECIM, în parteneriat cu OLX.

Pentru informații și rezervari la eveniment accesați : www.cafeneauacujoburi.ro

Rezervă o masă la Cafeneaua cu Joburi Suceava!, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava