MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute la București au avut loc Campionatele Naționale de înot. Suceava a fost reprezentată la competiție de cinci sportivi care au dovedit că în Bucovina există talente nebănuite.

Sportivele pregătite de profesorul Cezar Moscaliuc și-au dovedit aptitudinile reușind să urce de opt ori pe podiumul de premiere.

Maria Verciuc (16 ani)  a obținut trei medalii, argint la tineret și bronz la categoria seniori în proba de 100 metri bras și bronz la tineret la 50 metri bras. Oana Sauciuc (15 ani) a cucerit medalia de argint la 200 metri spate juniori. Delia Ostafi (15 ani) a câștigat două medalii de bronz la 200 și 400 metri liber juniori, iar mezina Paula Boleacu (14 ani) a obținut două medalii de bronz la 50 metri bras și la 200 metri  fluture juniori.

O performanță de excepție a reușit și sportiva Ilinca Axentioi, de la CSS Gura Humorului, ea devenind campioană națională în proba de 400 metri mixt la juniori, cucerind în același timp argintul la categoria tineret. Sportiva humoreană este pregătită de profesorul Gabriel Pinzaru.

”Am avut parte de un sezon extrem de dificil din cauza restricțiilor provocate de pandemia cu coronavirus. Sportivii noștri s-au descurcat admirabil având în vedere că s-au pregătit multă vreme în condiții grele. Așa cum le-am spus de fiecare dată, munca și seriozitatea vor da roade. Îi felicit pe toți și le doresc succes în continuare” a declarat profesorul Cezar Moscaliuc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava