Forumul economic regional Moldova
MOPAN Suceava

Doi dintre atleții din județ, Cristina Casandra, de la Clubul Sportiv Municipal Suceava și Andrei Gag, de la Clubul Sportiv Universitar din Suceava au reprezentat România la Campionatul European de Atletism pe echipe-Liga I, ce s-a desfășurat în Grecia. Ambii sportivi sunt în perioada în care forțează rezultate cât mai bune, care să-i aducă aproape de baremul pentru Jocurile Olimpice  de anul viitor, din Brazilia.
Cristina Casandra, de la CSM Suceava, a terminat pe locul IV în proba de 3.000 metri obstacole cu timpul de 10 minute și 17 miimi nereușind să-și îmbunătățească performanța de la Campionatele Naționale. Cursa a fost câștigată de turcoaica Kaya Ozlem care a realizat un ”season best”. Pentru rezultatul obținut, Cristina Casandra a adus 9 puncte pentru România, 12 puncte fiind acordate locului I.
Celălalt reprezentant al județului Suceava la Campionatul European pe echipe, Andrei Gag, de la CS Universitar din Suceava, s-a clasat al doilea în proba de aruncare a greutății cu un rezultat 19, 43 metri. Andrei a câștigat în această vară medalia de bronz la un puternic Grand Prix la Dakar și a câștigat medalia de aur la alt Grand Prix ce a avut loc în Grecia. Nici Andrei Gag nu a reușit să-și facă baremul pentru Mondialele din China. În data de 1 iulie, atletul clubului universitar va pleca în Koreea, unde va lupta pentru o medalie la Campionatul Mondial Universitar. Pentru performanța realizată Andrei Gag a adus României 11 puncte.
După cele două zile de concurs la Campionatul European de Atletism pe echipe, România s-a clasat pe locul VI cu 125 de puncte.
La Campionatul European pe echipe-Liga I, care s-a desfășurat în Grecia, alături de România au mai participat formațiile care au reprezentat Belgia, Lituania, Cehia, Olanda, Estonia, Portugalia, Grecia, Irlanda, Elveția, Letonia și Turcia.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava