• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

La finele săptămânii trecute la Alba Iulia a avut loc o importantă competiţie atletică sub denumirea de „Alba Iulia City race”, competiţie la care au participat în jur de 1.000 de sportivi. Concursul a avut loc în zona de pădure din zona Alba Iulia şi Vârful Mamut şi a cuprins probele de semimaraton, cros şi „Kids Race”, ultima pentru copiii cu vârsta de până la 14 ani.

Andrei Leancă de la CSM Dorna Vatra Dornei a ocupat locul IV în clasamentul open al probei de semimaraton şi locul I la categoria tineret sub 22 de ani.

„Sunt mulţumit de evoluţia lui Andrei care s-a descurcat foarte bine într-o companie selectă. Pentru sportivul nostru urmează Campionatul Naţional de semimaraton de la Craiova care va avea loc în data de 4 aprilie. Mulţumim Primăriei Municipiului Vatra Dornei pentru sprijinul acordat pentru participarea la această competiţie” a declarat antrenorul dornean Cristian Prâsneac.

O altă performanţă de excepţie a realizat Dorin Andrei Rusu de la CSŞ Rădăuţi care a ocupat locul VIII în proba de cros, dar s-a clasat pe prima poziţie la categoria lui de vârstă. Atletul rădăuţean este pregătit de profesorul Bogdan Roşcăneanu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava