Concert pascal
MOPAN Suceava

Cei mai tineri dintre sportivii secţiei de tir cu arcul de la Clubul Sportiv Școlar Rădăuţi au încheiat sezonul competiţiilor în aer liber cu o evoluţie de excepţie la finalele Campionatului Naţional pentru copii, juniori II și cadeţi, ce s-au desfășurat zilele trecute pe terenul stadionului municipal din Rădăuţi. Sportivii pregătiţi de antrenorii Ioana Trufin, Alexandru și Roza Deneș au câștigat nu mai puţin de zece medalii, șapte la individual și trei la echipe, dintre care cinci au fost de aur, trei de argint și două de bronz. În concursul rezervat cadeţilor, rădăuţenii au dominat competiţia, iar Tudor Buzilă a devenit campion naţional al României, medalie de aur obţinând și colega sa Mădălina Amăiestroaie, în concursul feminin, în timp ce o altă rădăuţeancă, Ilinca Fecioru, a completat podiumul, după ce a câștigat medalia de argint. La juniori II, Christian Chiprianov a reușit să câștige titlul de campion naţional, în timp ce-n concursul feminin, Anda Halus a câștigat aurul, iar Sabina Dia a terminat a treia, câștigând astfel bronzul. În concursul rezervat copiilor, CSȘ Rădăuţi a avut sportivi doar în concursul masculin, acolo unde la individual Rareș Forray a reușit să câștige titlul de vicecampion naţional. Rădăuţenii s-au remarcat și-n concursul pe echipe, în care au câștigat trei medalii. La cadeţi, Tudor Buzilă și Ilinca Fecioru au obţinut medalia de aur în concursul rezervat echipelor mixte. La copii, Rareș Forray, Robert Bigu și Alexandru Popescu au devenit vicecampioni naţionali la copii, iar Christian Chiprianov, David Hriţcan și Octavian Popescu au câștigat bronzul în concursul rezervat echipelor de juniori II.
„A fost un concurs destul de dificil pentru noi, mai ales că eram acasă și trebuia să câștigăm cât mai multe medalii, dar copiii s-au mobilizat foarte bine și au avut o evoluţie foarte bună, chiar dacă au concurat cu sportivi foarte bine pregătiţi. A fost ultimul concurs în aer liber din acest an pentru aceste categorii de vârstă, dar și ultimul pentru mine și soţul meu, Alexandru Deneș, deoarece vom ieși la pensie, iar aceste rezultate foarte bune ne-au bucurat mult. Activitatea secţiei de tir sportiv de la CSȘ Rădăuţi va fi continuată de antrenorii Ioana Trufin și Andrei Dănilă, care cu siguranţă vor avea rezultate foarte bune cu actuala și următoarele generaţii”, a explicat antrenoarea Roza Deneș.
În această lună vor lupta pentru medaliile naţionale și arcașii de la Clubul Sportiv Municipal Suceava, pregătiţi de Roza Deneș, sportivi ce vor participa la Campionatul Naţional rezervat seniorilor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava