Concert pascal
MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute la Brăila s-au desfăşurat Campionatele Naţionale de Nataţie pentru copii de 11-13 ani. La competiţie au luat startul peste 450 de concurenţi de la 60 de cluburi.
CSS 3 Suceava a fost reprezentată la aceste campionate de un lot format din 8 sportivi: Ana Blănaru, Maria Ilieş şi Ioana Năstacă, Sebastian Croitor, Şerban Cotos, Vlad Brandis, Ştefan Ropan şi Victor Turluianu.
Singura medalie în competiţia individuală a fost obţinută de Şerban Cotos, bronz în proba de 50 metri fluture.
În competiţia pe echipe, ştafeta masculină la categoria 12 ani alcătuită din  Sebastian Croitor, Şerban Cotos, Vlad Brandis şi Ştefan Ropan a cucerit două medalii de argint în probele de 4×100 metri Liber şi 4×50 metri Liber şi o medalie de bronz la 4×50 metri Mixt.
În clasamentul general pe echipe, CSS 3 Suceava s-a situat pe locul 8.
„Ceea ce m-a încântat este faptul că performanţele realizate (ca şi timp) de către sportivii pe care-i pregătesc sunt recorduri personale şi chiar dacă de foarte multe ori şansa nu a fost de partea noastră, diferenţa între locul 3 şi 4 fiind de câteva sutimi de secundă, sunt mulţumit pentru că aceste rezultate confirmă pregătirea pe care am făcut-o şi pe viitor se vor transforma în medalii” a declarat profesorul Cezar Moscaliuc.

Rezultate de excepţie pentru înotătorii de la CSS 3 Suceava la Campionatele Naţionale de copii, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava